Nyhetsarkiv

Vasaloppet söker personal till vinterveckan

Vasaloppet söker personal inför vinterveckan 2020. Det handlar om två tjänster på Kundtjänst/tävlingsadministration i Vasaloppets Hus, Mora. Ansökan ska ske senast 4 november.

Inför Vasaloppets Vintervecka 2020 behöver vi förstärka vår personal samt ersätta några personer som tillfälligt går över i andra arbetsuppgifter. Vi söker därför följande funktioner:

Kundtjänst/tävlingsadministration Vasaloppets Hus, Mora

Arbete i kundtjänst, växel. Du svarar på frågor från deltagare som rör loppen och arrangemangen i stort, via telefon och mail. Tjänsterna är ca 100% med varierande arbetstider, särskilt under arrangemangsdagarna.

1 tjänst                       7 jan-27 mars                100%

1 tjänst                     27 jan-2 mars                  100%         

Följande erfarenheter och egenskaper bra att ha med sig: vana från jobb innehållande service och kundbemötande, flexibilitet och stresstålighet då tempot ofta är högt, det är bra om du pratar flera språk, det är också bra om du har kunskap och erfarenhet av Vasaloppsarrangemangen, tex om du har arbetat som funktionär, samt är det positivt om du har lokalkännedom.

Vi är anslutna till Arbetsgivaralliansen och tillämpar Branschavtal Idrott.

Sök tjänsterna genom att skicka ett personligt brev och ditt CV till Åsa Persson på mailadress ansokan@vasaloppet.se senast 4/11 2019. Nämn i din ansökan vilken/vilka tjänster du söker.