utgör vi ägare till vårt fantastiska Vasalopp.

Nyhetsarkiv

Tre poäng ger chans till nytt kontrakt

IFK Mora FK:s fotbollsherrar har haft det tufft under året men tre poäng hemma mot Enköpings SK i lördags gör att laget nu har möjlighet att kämpa om nytt kontrakt i kommande matcher.

Matchen på Prästholmen i lördags slutade 3-2 (2-1). Anders Johansson gjorde både 1-0 och 2-0 i första halvlek. Andra målet kom efter 28 minuter. Gästerna reducerade i 31:a minuten och kvitterade sen fem minuter in på andra halvlek. Två minuter senare kunde dock Robbie Foster avgöra för IFK.

– Vi behövde den här segern och det gav oss chans att stanna kvar, säger tränaren Ben Smith till DT-sporten.

Med fyra omgångar kvar är Mora-herrarna nu på tolfte plats med 19 poäng och har Valbo FF en poäng efter sig och och Sundbybergs IK ligger sist med 13 poäng. Elva i tabellen är FC Gute, två poäng före Mora.

Nästa match är borta mot tiondeplacerade Skiljebo lördag 21 september.

Tabell Div 2 Norra Svealand, herrar

Tvåmålsskytten Anders Johansson blev matchens lirare i IFK Mora. Mohammad Ibrahim fick utmärkelsen hos gästerna Enköping.